Hyndeboks i haven skaber muligheder

Beskyttelse af havehynderne i det uforudsigelige vejr

Når du skal købe havemøbler til haven, er det vigtigt at tænke på en hyndeboks til dine hynder. Det måtte jeg for alvor indse efter sidste sommer, hvor den danske sommer var tvivlsom og utilregnelig. Det uregelmæssige vejr gjorde at vejret skiftede hele tiden fra at være godt vejr det ene øjeblik til at være dårlig vejr det næste. Det uforudsigelige vejr gjorde at jeg nogle gange glemte at tage mine havehynder ind og derfor blev de drivvåde og måtte have flere dage til at tørre inden de kunne bruges igen.

Efter en lang god sommer, er der som sådan intet problem i at tage havehynderne ind for bedst at kunne beskytte dem imod regn og kulde, problemet er bare at de fylder bare alt for meget ude i mit lille bryggers.

Jeg bemærkede at min naboer brugte en anden metode for at skåne deres havehynder. Da jeg spurgte min nabo, hvordan han gjorde for at beskytte sine havehynder, foreslog han at jeg skulle investere i en hyndeboks som kan stå ude i skuret.

Hyndeboks skaber muligheder for din have

Efter at have ledt efter på nettet efter forskellige  der passer til min have, er jeg kommet frem på et stort sortiment af alle mulige slags bokse.

De findes i alle mulige farver og i forskelligt byggemateriale.

Det som var vigtigt for mit behov, var at boksen passede til de øvrige havemøbler som jeg har stående i haven. Efter at have frasorteret nogle hyndebokse der ikke passer helt til mine øvrige havemøbler, fandt jeg tre forskellige hyndebokse der fangede min interesse.

De tre hyndebokser der faldt i min smag, var blandt andet den populære hyndeboks i træ med teak låg. Der var også en hyndeboks i polyrattan flet og til sidst men ikke mindst en vedligeholdelsesfrit alternativ. Jeg valgte den sidstnævnte, fordi det var den bedst egnede for mig og min have, da den ikke kræver nogen vedligeholdelse.

Min nye hyndeboks passer ind med de øvrige havemøbler

Med købet af hyndeboksen har jeg fået en større fleksibilitet og sparer også meget plads i mit bryggers. Hvis vejret hurtigt skifter fra godt til dårligt vejr, så kan jeg lynhurtigt smide mine hynder i boksen, uden at bekymre mig om hvorvidt hynderne bliver våde og skal tørres.

Hvis du går og tvivler på hvordan du bedst kan beskytte dine havehynder, vil jeg helt klart anbefale dig at købe en hyndeboks. Om vinteren er det også nemmere at tage hyndeboksen og sætte den ind under carporten eller et sted med tag for at bedst muligt skåne hynderne.