parasol2

Husk at vælge den rigtige parasol

Parasoller bruges til at skygge for solen og bliver ofte brugt på terrasser, stranden eller hos caféer. Hvad enten du skal bruge parasol til privat eller erhverv, er der nogle overvejelser som du gør klogt i at foretage dig. Når du skal købe parasol er det vigtigt at overveje hvor parasollen skal stå, hvor stort et område den skal dække og om den skal stå udenfor hele tiden eller vil blive sat indenfor i vinterhalvåret. Skal parasollen stå ude på terrassen, er det en god idé at købe en parasol som minimum er 3m ø. Dette sikrer at alle omkring bordet vil sidde i skyggen. Et andet sted vi ser brug af parasoller, er på markeder rundt omkring i landet. Her vil det gavne dig at købe en endnu større parasol. Skal du bruge en parasol til at have med på stranden, kan du sagtens nøjes med en mindre parasol.

Parasoller kommer i mange forskellige udformninger, størrelser og farver. Den mest almindelige model er en parasol med krank og vippefunktion, men hænge parasollen bliver mere og mere populær. Dette skyldtes formentligt at designet er nyere og dermed fremstår mere specielt og altså indbydende.

Mange vælger at købe et overtræk til parasollen, dette kan hjælpe dig med at bevare parasollens funktion, farve og generelle stand. Det er rigtigt godt for produktet hvis man folder parasollen sammen efter brug og her er et overtræk en rigtig fornuftig investering. Ikke nok med at den hjælper dig med overstående, så sikrer den også at parasollen ikke bliver blæst op eller på anden måde påvirket af vind og vejr. Overtræk fås som regel i polyester eller plast og sælges i stort set alle farver og designs tænkelige. Da foden stadigvæk vil være synlig, giver det god mening at vælge et overtræk som passer til designet på din parasolfod.

Hvilken parasolfod er den rigtige for dig?

Når du har fundet frem til den helt rigtige parasol er det vigtigt, hvis ikke at parasolfoden følger med parasollen at finde frem til den perfekte parasolfod. Parasolfødder fås i mange forskellige vægtklasser og det er derfor essentielt at foden vejer mere end selve parasollen. Parasolfødder kommer i mange forskellige materialer, heriblandt cement, beton, granit og stål. I mange tilfælde vil jo tungere være bedre, da det stormsikrer din parasol. Det ville være ærgerligt, hvis parasollen skulle flyve væk eller vælte og gå i stykker efter et uvejr.

parasol2